Hotel handel

Optimal hotel handel for både sælger og køber

​I hotelverdenen er netværk og branchekendskab af afgørende betydning for, om en hotel handel forløber optimalt. Da salgsrygter ofte kan skabe usikkerhed ved leverandører, medarbejdere og kunder, er det som udgangspunkt vigtigt, at en hotel handel foregår under fuld diskretion. Samtidig er der en lang række juridiske og økonomiske faldgruber, som kan have store konsekvenser for handlens parter.

Hos Bunzel Erhverv finder du et team erfarne erhvervsmæglere med stor ekspertise inden for restaurations- og hotelbranchen. Gennem mere end 20 år har vi formidlet utallige hotel handler vest for Storebælt med stor succes. Derfor kan vi garantere et optimalt forløb for både den købende og den sælgende part ved enhver type hotel handel.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Vores allround køberassistance ved hotel handler
  • Hvordan du helgarderer dig som sælger ved en hotel handel

Finder du ikke svar på det, du søger, eller ønsker du assistance til en forestående hotel handel, så kontakt erhvervsmægler Michael Bunzel på 4063 4788/7026 8088 eller post@bunzel.dk.​

Se salgsliste her – hotel / kro

Allround køberassistance ved enhver hotel handel

Det første trin i en hotel handel for dig, som er køber, er at få et fuld overblik over dit økonomiske råderum såvel som, hvilket koncept du ønsker at drive et hotel efter. Det er hårdt arbejde at drive et hotel og samtidig sikre sig et økonomisk overskud. Derudover er der en lang række lovkrav og regler, som skal overholdes.

Hos Bunzel Erhverv tilbyder vi køberrådgivning i alle faser af en hotel handel. Denne omfatter alt fra budgetlægning til erhvervelse af de relevante bevillinger. Ønsker du at være først om buddet, når dit drømmehotel, bliver sat til salg, kan du blive registreret i vores køberkartotek. Dertil kan vi tilbyde alternative finansieringsmuligheder. Derfor behøver et afslag fra banken ikke at være enden på din drøm.

Helgardering for både den sælgende part i en hotel handel

Uafhængigt af din situation kan dit valg eller fravalg af assistance fra en erhvervsmægler være udslagsgivende for din økonomiske gevinst ved en hotel handel. Ofte kan det ikke betale sig at spare på udgiften til en mægler. Du risikerer nemlig at få en for lav salgspris i forhold til dit hotels potentiale. Dertil kan du have overset en detalje under handlen, som kan få økonomiske konsekvenser på sigt.

Skal vi forestå din hotel handel, vurderer vi indledningsvist dit hotel og fastsætter en realistisk salgspris ud fra vores indgående branchekendskab. Dertil skal vi bruge nøgletal fra driften af dit hotel. Selve hotel handlen kan foregå under fuld diskretion pga. vores netværk og køberkartotek. Vi sikrer dig også mod juridiske eller økonomiske faldgruber. Dermed er du helgarderet mod ubehagelige overraskelser.

Få en optimal hotel handel hos Bunzel erhverv

Kontakt os på 7026 8088 eller post@bunzel.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan sikre dig en optimal hotel handel. Vi tilbyder naturligvis altid en indledende snak om dine muligheder helt uforpligtende.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.