Hotel mægler

En kompetent hotelmægler er nøglen til en god hotelhandel

Hvad enten du er den sælgende eller købende part, kan den rette hotelmægler sikre dig en hotelhandel uden ubehagelige overraskelser. Ved en overdragelse af et hotel er der nemlig en lang række juridiske og økonomiske faldgruber, som kan have alvorlige konsekvenser. Derfor er det vigtigt, at du altid allierer dig med en hotelmægler, som kender til alle branchens lovkrav og særlige forhold.
Hos Bunzel Erhverv har vi mere end to årtiers erfaring med køb og salg af hoteller vest for Storebælt. Gennem årene har vi opbygget et stort netværk såvel som et indgående branchekendskab. Derfor kan vores hotelmæglere rådgive dig på bedste vis og skabe fundamentet for en fordelagtig hotelhandel for begge parter.

På denne side kan du læse mere om:

  • Hvilke ydelser vores hotelmæglere kan tilbyde dig som køber
  • Dine fordele som sælger med en hotelmægler fra Bunzel Erhverv

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ved hotelhandel? Kontakt hotelmægler Michael Bunzel på mail post@bunzel.dk eller telefon 40 63 47 88.

SALGSLISTE – HOTEL / KRO

SIKKER HOTELHANDEL FOR FØRSTEGANGSKØBEREN

Er du på vej ind i hotelbranchen, kan en erfaren hotelmægler hjælpe dig med at afdække dine behov og muligheder, inden du køber dit første hotel. F.eks. kan vores hotelmæglere hjælpe dig med at lægge et realistisk budget. Dermed får du det bedst mulige overblik over, hvad du har råd til i forhold til købspris, medarbejderstab og drift og lignende. Dertil kan du blive optaget i vores omfattende køberkartotek.

Hos Bunzel Erhverv kan vi efter en saglig vurdering hjælpe dig med alternative finansieringsmuligheder, hvis du ikke har mulighed for at optage et lån i banken. Dette vil ofte være tilfældet, da hotel- og restaurationsvirksomheder anses for at være usikre investeringer. Med en hotelmægler fra Bunzel Erhverv får du naturligvis også assistance til alt andet papirarbejde i forbindelse med dit hotelkøb.

OPTIMALT SALGSFORLØB MED EN HOTELMÆGLER

Når du skal sælge din hotelvirksomhed, er det vigtigt, at du som sælgende part har fuld tillid til din hotelmægler og dennes diskretion. Kommer det frem, at dit hotel er til salg, kan det nemlig påvirke den endelige salgspris og den daglige drift i negativ retning. Det skyldes, at salgsrygter ofte er kilde til uro blandt kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere.

Hos Bunzel Erhverv har vi et omfattende købekartotek. Det tilsammen med vores netværk og branchekendskab gør, at vores hotelmæglere kan sikre dig et optimalt salgsforløb i fuld diskretion uden, at det er nødvendigt at annoncere forud for salget af dit hotel. Dertil får du med en hotelmægler fra os altid sat en realistisk og attraktiv salgspris fra starten.

KONTAKT EN HOTELMÆGLER FRA BUNZEL ERHVERV

Står du overfor en hotelhandel, så står vores team af kompetente hotelmæglere klar med assistance. Kontakt hotelmægler Michael Bunzel på telefon 4063 4788, og få svar på dine spørgsmål. Du kan også vælge at aftale en tid til en indledende samtale, der naturligvis er helt uforpligtende.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.