Hotelmægler

Med en hotel mægler er du helgarderet mod overraskelser

Overvejer du at investere i et hotel, eller er du nødt til at afstå din hotelvirksomhed? Uanset om du er den købende eller sælgende part, så har dit valg af hotel mægler afgørende betydning for, om du opnår en sikker og økonomisk fordelagtig hotelhandel. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder en hotel mægler, som har et omfattende netværk og kendskab til branchen i dit område.

Med en hotel mægler fra Bunzel Erhverv, får du en professionel assistance til køb eller salg af hotelvirksomheder. Vores team af hotel mæglere arbejder ud fra en omfattende ekspertise, der opbygget gennem mere end 20 års virke vest for Storebælt. Derfor kan vi tilbyde dig en optimal hotelhandel pga. vores store netværk og indgående kendskab til hotelbranchen i Jylland og på Fyn.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan en hotel mægler fra Bunzel Erhverv kan sikre dig et godt salgsforløb
  • Hvilke fordele og ydelser vores hotel mæglere kan tilbyde ved køb af hotel

Har du uddybende spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende samtale, er du altid velkommen til at kontakte hotel mægler Michael Bunzel på post@bunzel.dk eller 4063 4788/7026 8088.

Se salgsliste her – hotel / kro

Hav en hotel mægler med i alle faser af salgsforløbet

Når du skal sælge dit hotel, er det en god tommelfingerregel, at det ofte ikke kan betale sig at spare udgiften til en hotel mægler væk. Den potentielle besparelse kan nemlig hurtigt forvandle sig til store udgifter. Du risikerer ikke blot, at dit hotel ikke bliver solgt til den bedst mulige pris. Dertil kan fejl i købsaftalen og lignende have alvorlige økonomiske konsekvenser for dig på sigt.

Hos Bunzel Erhverv får du altid en kompetent hotel mægler med i alle faser af salgsforløbet. Med udgangspunkt i nøgletal fra driften af dit hotel samt vores lokale branchekendskab er vi i stand til at fastsætte en optimal og realistisk salgspris. Dertil assisterer vi ved udformning af juridiske dokumenter, og handlen kan foregå under fuld diskretion pga. vores omfattende køberkartotek og netværk.

Bliv hotelejer på sikker vis med den rette hotel mægler

Overvejer du at prøve kræfter med livet som hotelejer, kan en hotel mægler fra Bunzel Erhverv, gøre din drøm til virkelighed uden, at du behøver at bekymre dig om ubehagelige overraskelser. Vi tilbyder en grundig køberrådgivning i alle trin af processen. Det betyder, at vores hotel mæglere hjælper dig med alt fra afdækning af dine muligheder til al papirarbejdet.
Indledningsvist vil vores hotel mægler vurdere dit økonomiske råderum og hjælpe dig med at definere dine ønsker til dit fremtidige hotel. Da salgsrygter kan være skadelige for en hotelhandel, bliver de fleste hoteller solgt uden annoncering. I stedet matcher vi vores klienter via et omfattende køberkartotek såvel som vores netværk. Dertil tilbyder vi alternative finansieringsmuligheder, hvis du har behov for det.

Få en optimal hotel handel hos Bunzel erhverv

Kontakt os på 7026 8088 eller post@bunzel.dk, hvis du ønsker en indledende samtale med en hotel mægler fra Bunzel Erhverv, eller hvis du vil vide mere om vores ydelser.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.