Hotelmægler

En kompetent hotelmægler er nøglen til en god hotelhandel

Hav en hotelmægler med i alle faser af salgsforløbet

Overvejer du at investere i et hotel, eller er du nødt til at afstå din hotelvirksomhed? Uanset om du er den købende eller sælgende part, så har dit valg af hotelmægler afgørende betydning for, om du opnår en sikker og økonomisk fordelagtig hotelhandel. Først og fremmest er det vigtigt, at du finder en hotelmægler, som har et omfattende netværk og kendskab til branchen i dit område.

Den rette hotelmægler kan sikre dig en hotelhandel uden ubehagelige overraskelser. Ved en overdragelse af et hotel er der nemlig en lang række juridiske og økonomiske faldgruber, som kan have alvorlige konsekvenser. Derfor er det vigtigt, at du altid allierer dig med en kompetent hotelmægler, som kender til alle branchens lovkrav og særlige forhold.

Hos Bunzel Erhverv har vi mere end tre årtiers erfaring med køb og salg af hoteller vest for Storebælt, så du får en professionel assistance til køb eller salg af hotelvirksomheder.. Gennem årene har vi opbygget et stort netværk såvel som et indgående branchekendskab. Derfor kan Bunzel Erhvervs hotelmægler rådgive dig på bedste vis og skabe fundamentet for en fordelagtig hotelhandel for begge parter. Vores store netværk og indgående kendskab til hotelbranchen i Jylland og på Fyn.

Sikring af en god handel for både sælger og køber

På denne side kan du læse mere om, hvad det betyder for dig at have en hotelmægler med i din handel, hvad enten du er køber eller sælger.

  • Hvordan en hotel mægler fra Bunzel Erhverv kan sikre dig et godt salgsforløb
  • Dine fordele som sælger med en hotelmægler fra Bunzel Erhverv
  • Hvilke ydelser vores hotelmæglere kan tilbyde dig som køber
  • Hvilke fordele og ydelser vores hotelmæglere kan tilbyde ved køb af hotel

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en god hotelhandel?
Kontakt hotelmægler Michael Bunzel på mail post@bunzel.dk eller telefon 40634788/70268088, hvis du har uddybende spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende samtale.

Se vores salgsliste med udbudte hoteller og kroer. Og husk at mange hoteller og kroer ikke bliver udbudt offentligt, da diskretionshensyn kan være nødvendig. Kontakt os gerne for diskret køb og salg.

Sælger eller køber? Med en hotelmægler er du helgarderet mod overraskelser

Skal du sælge et hotel? Hav en hotelmægler med i alle faser af salgsforløbet

Når du skal sælge dit hotel, er det en god tommelfingerregel, at det ofte ikke kan betale sig at spare udgiften til en hotelmægler væk. Den potentielle besparelse kan nemlig hurtigt forvandle sig til store udgifter. Du risikerer ikke blot, at dit hotel ikke bliver solgt til den bedst mulige pris. Dertil kan fejl i købsaftalen og lignende have alvorlige økonomiske konsekvenser for dig på sigt.

Bunzel Erhverv sikre dig altid en kompetent hotelmægler med i alle faser af salgsforløbet, så du får den bedste handel. Med udgangspunkt i nøgletal fra driften af dit hotel samt vores lokale branchekendskab er vi i stand til at fastsætte en optimal og realistisk salgspris. Dertil assisterer vi ved udformning af juridiske dokumenter, og handlen kan foregå under fuld diskretion grundet vores omfattende køberkartotek og netværk.

Optimalt salgsforløb med en hotelmægler

Når du skal sælge din hotelvirksomhed, er det vigtigt, at du som sælgende part har fuld tillid til din hotelmægler og dennes diskretion. Kommer det frem, at dit hotel er til salg, kan det nemlig påvirke den endelige salgspris og den daglige drift i negativ retning. Det skyldes, at salgsrygter ofte er kilde til uro blandt kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere.

Hos Bunzel Erhverv har vi et omfattende købekartotek. Det tilsammen med vores netværk og branchekendskab gør, at vores hotelmæglere kan sikre dig et optimalt salgsforløb i fuld diskretion, uden at det er nødvendigt at annoncere forud for salget af dit hotel. Dertil får du med en hotelmægler fra os altid sat en realistisk og attraktiv salgspris fra starten.

Kontakt en hotelmægler fra Bunzel Erhverv

Står du overfor en hotelhandel, så står Bunzel Erhverv klar til at hjælpe dig. Kontakt hotelmægler Michael Bunzel på telefon 40634788, og få svar på dine spørgsmål. Du kan også vælge at aftale en tid til en indledende samtale, der naturligvis er helt uforpligtende.

Er du køber? Sikker hotelhandel for førstegangskøberen

Er du på vej ind i hotelbranchen, kan en erfaren hotelmægler hjælpe dig med at afdække dine behov og muligheder, inden du køber dit første hotel. F.eks. kan vores hotelmæglere hjælpe dig med at lægge et realistisk budget. Dermed får du det bedst mulige overblik over, hvad du har råd til i forhold til købspris, medarbejderstab og drift og lignende. Dertil kan du blive optaget i vores omfattende køberkartotek.

Hos Bunzel Erhverv kan vi efter en saglig vurdering hjælpe dig med alternative finansieringsmuligheder, hvis du ikke har mulighed for at optage et lån i banken. Dette vil ofte være tilfældet, da hotel- og restaurationsvirksomheder anses for at være usikre investeringer. Med en hotelmægler fra Bunzel Erhverv får du naturligvis også assistance til alt andet papirarbejde i forbindelse med dit hotelkøb.

Bliv hotelejer på sikker vis med den rette hotelmægler

Så overvejer du at prøve kræfter med livet som hotelejer, kan en hotelmægler fra Bunzel Erhverv, gøre din drøm til virkelighed uden, at du behøver at bekymre dig om ubehagelige overraskelser. Vi tilbyder en grundig køberrådgivning i alle trin af processen. Det betyder, at vores hotelmægler hjælper dig med alt fra afdækning af dine muligheder til al papirarbejdet, så opnår en god handel.
Indledningsvist vil vores hotelmægler vurdere dit økonomiske råderum og hjælpe dig med at definere dine ønsker til dit fremtidige hotel. Da salgsrygter kan være skadelige for en hotelhandel, bliver de fleste hoteller solgt uden annoncering. I stedet matcher vi vores klienter via et omfattende køberkartotek såvel som vores netværk. Dertil tilbyder vi alternative finansieringsmuligheder, hvis du har behov for det.

Få en optimal hotelhandel hos Bunzel erhverv

Kontakt hotelmægler Michael Bunzel på 70268088 eller post@bunzel.dk, hvis du ønsker en indledende samtale med en hotelmægler fra Bunzel Erhverv, eller hvis du vil vide mere om vores ydelser.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.