Salg af bodega

Få et smertefrit salg af bodega med et optimalt udbytte

Vi er med dig hele vejen under dit salg af din bodega

Et salg af din bodega behøver ikke at være en kompliceret affære.
Hos Bunzel Erhverv har vi nemlig en kompentent og erfarnen erhvervsmægler, som står klar til at sikre, at du får det maksimale udbytte ud af salget af din bodega. Det indebærer, at vi er med hele vejen fra fastsættelsen af en realistisk udbudspris til sidste underskrift på overdragelsesaftalen er i hus.

Fordelene ved at vælge en erhvervsmægler fra Bunzel Erhverv er mange, hvis du vil være sikker på at få et uproblematisk salg af din bodega. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, hvor vi har formidlet salget af utallige bodegaer og andre restaurationer vest for Storebælt. Derfor har vores erhvervsmægler et veludbygget netværk og kender til alle dele af den lokale restaurationsbranche.

Vil du vide mere om salg af bodega?

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi sikrer dig et uproblematisk salg af din bodega
  • Hvordan vi sikrer dig en optimal pris ved salg af bodega

Står du overfor et salg af din bodega, svarer vi gerne på dine spørgsmål. Kontakt os på 7026 8088 eller post@bunzel.dk og aftal en tid til et indledende møde eller få en uforpligtende snak over telefonen.

Se vores udbudte bodegaer, pubs, m.m. for inspiration.

Få et uproblematisk salg af din bodega

Der kan være mange årsager til, at et salg af en bodega trækker ud eller måske helt går i vasken. I langt de fleste tilfælde, skyldes komplikationerne dog, at køber og sælger går fejl af hinanden, inden aftalen er forhandlet på plads. Risikoen for, at du støder på den slags misforståelser under salget af din bodega, bliver dog markant mindre, når du indgår et samarbejde med Bunzel Erhverv.

Altid hurtigt salg til en god pris

Når du vælger Bunzel Erhverv som samarbejdspartner ved et salg af din bodega, kan vi i de fleste tilfælde garantere en hurtig handel til den rette pris. I den forbindelse ser vi den rette pris, som en salgspris, der både er realistisk i forhold til lokale brancheforhold og optimal i forhold til din økonomiske situation. Det betyder, at en realistisk udbudspris er essentiel for et succesfuldt salg af en bodega.

Den realistiske udbudspris er sammensat ud fra flere parametre. Det første vores erhvervsmægler vil se på er dog bodegaens aktuelle økonomi. Derfor skal vi altid bruge oplysninger om regnskaber, personale, leasingaftaler og lignende. Disse sammenholder vi med din bodegas placering, lokale brancheforhold og en tommelfingerregel om, at den finansierede pris bør udgøre omkring 65 % af din nettoomsætning.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Har du spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende samtale om salg af din bodega, så kontakt os på post@bunzel.dk eller 7026 8088.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.