Køb af bodega

Køb af bodega i jylland gennem os giver tryghed

Overvejer du at gøre et godt køb af bodega, er vi i Bunzel Erhverv de rette til at hjælpe dig. Vi er et erhvervsmæglerfirma med et solidt erfaringsgrundlag. Vi har et stort branchekendskab og et bredt netværk primært vest for Storebælt, hvor vi koncentrerer vores virke. Vi afviser dog ikke opgaver øst for. Vores netværk og erfaring giver dig de bedste forudsætninger for en sikker handel, når det gælder køb af bodega.

Vi annoncerer med enkelte bodegaer og bl.a. spisesteder og hoteller her på vores hjemmeside, men ellers arbejder vi meget gennem netværk, og vi kan tilbyde et langt større udvalg af bodegaer til salg. Vi er nemlig bevidste om, at diskretion ofte er vigtigt i denne branche.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du gør det rette køb af bodega gennem os
  • Dine muligheder for at få finansieret dit køb gennem os
  • Mulighederne for både salg og køb af bodega

Er du klar til at gøre et godt køb af bodega? Så kontakt os og få en snak om muligheder på 70 26 80 88 eller skriv til post@bunzel.dk.

GØR DET RETTE KØB AF BODEGA

Det kan være et stort skridt at gøre et køb af bodega. Måske er det din livsdrøm, som skal til at gå i opfyldelse. Derfor er det vigtigt at føle, at du får den rette vejledning og de rette muligheder for spændende, aktuelle bodegaer, som er til salg. Der er en lang række af faktorer, som er vigtige at belyse, inden man gør det endelige køb af bodega. Det er vigtigt, at prisen er rigtig, og de skattemæssige konsekvenser bliver afdækket i samråd med en revisor.

Vi hjælper med at undersøge forskellige forhold som fx, om der er bestemte myndighedskrav i forhold til den bodega, du overvejer at købe. Samt hvilke bevillings-, leje- og leasingaftaler og regnskabstal, der er. Og ikke mindst bygningen og inventarets stand, eventuelle personaleforhold, faglige overenskomster og virksomhedens potentiale i forhold til indtjening bliver gennemgået. På denne måde kan du føle dig tryg og gøre et velovervejet køb af bodega gennem os i Bunzel Erhverv.

FÅ FINANSIERET DIT KØB AF BODEGA

Søger du finansiering af dit køb af bodega til konkurrencedygtige vilkår? Det kan ofte være svært at opnå finansiering gennem realkredit/bank til restaurationsvirksomheder, da risikoen typisk vurderes til at være for stor. Hos Bunzel Erhverv kan vi via en række finansielle samarbejdspartnere tilbyde finansiering. Dog naturligvis efter en forudgående kreditvurdering samt vurdering af den enkeltes evne til at drive eksempelvis en bodega.

FÅ EN ERHVERVSMÆGLER TIL SÅVEL SALG SOM KØB AF BODEGA

Leder du derimod efter en køber til din bodega? Her hjælper Bunzel Erhverv med et smertefrit salg med det optimale udbytte til følge. Ring til os, så står en af vores engagerede erhvervsmæglere klar til at assistere dig. Så uanset om det gælder salg eller køb af bodega, yder vi dig en professionel rådgivning og handel. Du kan kontakte os på telefon:

70 26 80 88 eller mail: post@bunzel.dk.

Du finder vores to kontorer på adresserne:
Frederik Winthers Vej 5, 8700 Horsens &
Emil Reesens Vej 82, 7500 Holstebro.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.