Hotel og kro

Oversigt over hoteller og kroer

Hoteller, restauranter, badehoteller, projektejendomme m.v.

Vi har, som såkaldte ”skuffesager”, en række ejendomme og virksomheder til salg. Disse vil af diskretionshensyn ikke blive udbudt officielt til salg. Kontakt post@bunzel.dk tlf. (+45) 70 26 80 88 for nærmere info.

Vi kan bl.a. tilbyde:

Velholdt kro/hotel med dejlig atmosfære og stor indtjening

Virksomheden, der har haft samme ejer gennem mere end 25 år, sælges til hotelmand /k, som kan videreføre stedets stolte traditioner. Der er ca. 33 værelser, restaurant, storkøkken, møde- og kursus- og festlokaler og med fine parkerings- og tilkørselsforhold. Overskud før rente, afskrivning og indehaverløn ca. kr. 3 mio. Nærmere oplysninger gives mod dokumentation af økonomiske / faglige forudsætninger

Pris: kr. 13.500.000

Breum landevejskro

Breum Landevejskro er kendt for traditionel dansk kromad af høj kvalitet og er et af områdets meget populære steder, som også besøges af mange turister i sommermånederne. Kroen er gennem årene løbende vedligeholdt og moderniseret således, at alt fremstår atmosfærefyldt og i fin stand.

Pris: kr. 1.600.000

Hotel Smedegaarden

Stor privatbolig – sælges evt. som projektejendom. Fin byggesubstans. Nærmere info ved henvendelse til michael@bunzel.dk tlf. 4063 4788

Forhør nærmere

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.