Profil

Erhvervsejendomme og udlejningsejendomme hos Bunzel Erhverv

Bunzel Erhverv har været aktive inden for handel med erhvervsejendomme og udlejningsejendomme siden 1988. Dette er netop vores speciale, og vi forvalter således erhvervsejendomme og udlejningsejendomme af enhver art i Jylland og på Fyn.

Diskret og effektivt salgsarbejde kan være påkrævet

​Et salg kan kræve diskretion af hensyn til blandt andet samarbejdspartnere, kundekreds og medarbejdere. Derfor sker salg af erhvervsejendomme, udlejningsejendomme, hoteller og restauranter ofte så diskret som muligt, og tit uden annoncering eller offentliggørelse. Offentliggørelsen sker først, når salget eller bortforpagtningen er gennemført.
Bunzel Erhverv tilbyder fuld diskretion for alle parter.

Forhold omkring erhvervsejendomme og udlejningsejendomme

​Først skal forholdene omkring virksomheden, herunder personale- og ansættelsesforhold, belyses og gennemgås. Der skal også tages stilling til indgåede forpligtelser, abonnementer og eventuelle myndighedskrav. Netop disse forhold har Bunzel Erhverv har mange års erfaring med, hvilket betyder større sikkerhed for både køber og sælger.

Det er af væsentlig betydning, at pris og vilkår er afstemt efter den aktuelle markedssituation. I den forbindelse har vi et indgående kendskab til markedsforholdende, hvilket sikrer dig en optimal fastsættelse af pris og udbudsvilkår.

Finansiering af hoteller, restauranter eller ejendomme

​Finansiering til overtagelse og drift af erhvervsejendomme eller udlejningsejendomme, er ofte den største udfordring. Banker, kreditforeninger og andre finansieringskilder er ofte tilbageholdende med långivning overfor flere brancher. Vi kan i den forbindelse være behjælpelige med forslag. Det kan dog ske, at sælger eller bortforpagter må være indstillet på at skulle deltage i finansieringen eller risikoen.

Vi har et stort køberkartotek og et godt netværk

Som erhvervsmægler råder vi over et stort køberkartotek og et godt netværk. Ofte kommer en køber direkte fra vores køberkartotek, hvorpå virksomheden kan sælges diskret og uden nærmere offentliggørelse. Dog skal en mulig køber påregne, at han eller hun eventuelt skal dokumentere rådighed over den fornødne kapital samt de faglige forudsætninger for at kunne få specifikke oplysninger om en virksomhed.

Kontakt os for at få nærmere information om salg og køb af erhvervsejendomme og udlejningsejendomme. Du kan ringe på telefon (+45) 70268088 eller skrive til post@bunzel.dk.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.