Restaurant og café

Oversigt over restauranter og caféer

Hoteller, restauranter, badehoteller, projektejendomme m.v.

Vi har, som såkaldte ”skuffesager”, en række ejendomme og virksomheder til salg. Disse vil af diskretionshensyn ikke blive udbudt officielt til salg. Kontakt post@bunzel.dk tlf. (+45) 70 26 80 88 for nærmere info.

Restaurationslejemål med mulighed for stor serveringsterrasse i Holstebros attraktive restaurationskvarter

Ca. 300 kvm fordelt på stueetage og 1. sal og med mulighed for leje af stor sydvestvendt serverings-terrasse med min. 60 pladser. Stedet har tidligere bl.a. huset det legendariske diskotek ”60’eren”.

Pris: Forhør nærmere

Restaurant og vinbar med gårdhave

Superhyggelig og atmosfærefyldt forretning, der oser af sydlandsk stemning, sælges i lejede lokaler (ca. 180 kvm), Stedet har ca. 40 pladser + gårdhave. Beliggende i bycentrum i region Syddanmark.

Pris: kr. 750.000​

Drømmeforretning med gårdhave og flot bolig ved lystbådehavn sælges

Flot, moderniseret restaurant / bøfhus, der har en supergod beliggenhed med udsigt mod havn og fjord sælges med ejendom, som udover ca. 300 kvm erhvervsareal tillige indeholder en helt moderne bolig på mere end 120 kvm + 50 kvm tagterrasse på 1. sal.

Pris: kr. 4.500.000​

Mindre, charmerende restaurationsejendom i hjertet af Herning

Ejendommen er under restaurering og udlejes istandsat klar til aptering med maskiner og inventar.

Byens bedste placering på Store Torv i Holstebro

I den ikoniske ejendom ”Karolinebygningen” udlejes 400 – 480 kvm restaurationslejemål. Mulighed for stort torveareal til udeservering – og med sol hele dagen (med forbehold for skyer).
Udlejes til restaurant, café o.l.  som med kvalitet og niveau matcher ejendommens sjæl, atmosfære og historik. Indretningen sker i samråd med lejer.
Her er en enestående mulighed for etablering af fremtidens restaurationsmæssige ”institution” i Holstebro. Leveres færdiggjort klar til aptering med maskiner og inventar.

Forhør nærmere

Restaurant Rørbæk Sø

Virksomheden, der er beliggende i naturskønne omgivelser og har plads til samlet ca. 250 gæster, drives som selskabsforretning. Omsætningsniveau kr. 4 mio.. Alt fremstår i flot, vedligeholdt stand og indretningen er unik. Industrikøkken med en god maskinpark og stor kapacitet. I alt ca. 980 kvm + serveringsterrasse, parkeringspladser, haveanlæg m.v. En drømmeforretning for et par, hvor den ene er kok / køkkenuddannet. Meget favorable forpagtningsvilkår. 130 kvm nyistandsat villa kan medlejes.

Depositum: kr. 75.000

Kaffeladen – Holstebro

Hyggelig, flot indrettet café, på en af byens bedste pladser, sælges i lejede lokaler (i alt ca. 200 kvm) + udendørs servering på Store Torv. Omsætning (ved begrænset åbningstid) mere end kr. 2 mio. + moms

Pris: kr. 650.000

Cafeteria Midtvejs

Forretningen er beliggende i udkanten af Karup ud til hovedvejen fra Viborg mod Herning. Bygningen, der er på 183 kvm, har ca. 75 pladser fordelt i to lokaler + velfungerende køkken med køle- og frysefaciliteter. Der er et større udendørs areal, hvor servering kan finde sted. Grunden tilhører staten / Vejdirektoratet. Lejer af grunden forestår drift af et offentligt toilet. Herefter udgør nettolejen kun ca. kr. 250,- pr. md. Alt er godkendt og i funktionsdygtig stand.

PRIS for bygning og inventar: kr. 465.000

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.