Pub- og diskotek m.m.

Oversigt over pubs og diskoteker m.m.

Pub, bodega, diskotek m.m.

Vi kan tilbyde flere bodegaer / ”brune værtshuse”, vinstuer o.l. Af diskretionshensyn udbydes disse uden særskilt annoncering. Forhør nærmere.

Restaurationslejemål med mulighed for stor serveringsterrasse i Holstebros attraktive restaurationskvarter

Ca. 300 kvm fordelt på stueetage og 1. sal og med mulighed for leje af stor sydvestvendt serverings-terrasse med min. 60 pladser. Stedet har tidligere bl.a. huset det legendariske diskotek ”60’eren”. Kan overtages uklargjort for kun ca. kr. 720 pr. kvm i årlig leje (kr. 18.000 + moms pr. md.)

Pris: Forhør nærmere

Pub & diskotek i egen byejendom m. mulighed for bolig

Værtshus / pub med en samlet kapacitet på 220 gæster sælges eller bortforpagtes med køberet. Diskoteket er kun lejlighedsvis i drift. Egne spilleautomater med god indtægt. Oms. ca. 2,1 mio. årligt. Lejlighed på 1. sal kan frigøres til køber. Er i god drift, men trænger til vedligeholdelse. Erhvervsareal: 328 kvm. Boligareal: 94 kvm. Forhør nærmere.

Pris: kr. 1.950.000​

Ankerpladsen – Thyborøn inkl. bolig m. tagterrasse og havudsigt

”Ankerpladsen” har gennem årtier været et af Vestkystens populære mødesteder. Det er en velholdt pub med hyggelig gårdhave, serveringsterrasse ved hovedgaden, dejlig lejlighed på 1. sal med tagterrasse og udsigt mod Vesterhavet. Lejligheden er p.t. udlejet, men kan frigøres til køber efter gældende regler. Der vil være mulighed for finansiering med en udbetaling fra kr. 145.000, ligesom der – efter sædvanlig kreditvurdering af forpagter – vil være mulighed for forpagtning. Forhør nærmere.

Pris: Kr. 1.695.000

Pub i trekantområdet

Spændende pub med 02 bevilling. Kendt ”gå i byen sted” med 02 bevilling. Omsætning ca. 2,6 mio. excl. moms. Heraf nettospilleindtægt på ca. kr. 150.000. Mulighed for finansiering med kr. 145.000 i udbetaling ved positiv kreditvurdering. Lejede lokaler med en årlig leje må kr. 264.000.

PRIS FOR INVENTAR OG GOODWILL 595.000 Nærmere oplysninger mod dokumentation for rådighed af kapital til udbetaling, huslejedepositum og varelager.

Pris: kr. 595.000

Pub i Viborg

Hyggeligt nyistandsat værtshus med 05 bevilling sælges. Omsætning ca. 2, + moms. Heraf nettospilleindtægt på ca. kr. 175.000. Bodegaen, som indeholder lang bar, serveringslokale, billard- rum og en mindre spillehal, sælges i lejede lokaler med en årlig leje på kr. 264.000.
Stedet, der har en fin beliggenhed i byens aktive restaurationsgade, ud til busterminal og med mulighed for udendørs servering, besøges af et meget alsidigt publikum.

Pris: kr. 475.000

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.