Om Bunzel Erhverv

Vælg en erhvervsmægler med lokalt netværk og branchekendskab

​Hos Bunzel Erhverv finder du et team af kompetente og engagerede erhvervsmæglere, som står klar til at sikre dig en succesfuld handel. Det gælder uanset, om du er køber eller sælger såvel som, om du er ny på markedet eller ej. Dertil har vi mere end 20 års erfaring med ejendomshandler i restaurations- og hotelbranchen såvel som bistand ved investering i udlejningsejendomme.

Geografisk har vi gennem årene fokuseret på områder vest for Storebælt. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde dig professionel bistand af en erhvervsmægler med et omfattende lokalt branchekendskab og netværk over hele Fyn og Jylland. Dermed kan vi være med til at sikre dig en attraktiv investering i nogle af landets største vækstområder.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvilke fordele du får med en erhvervsmægler fra Bunzel Erhverv
  • Hvordan vores erhvervsmæglere sikrer en handel med optimal økonomi

Ønsker du, at vide mere om dine fordele med en erhvervsmægler fra Bunzel Erhverv, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 7026 8088 eller post@bunzel.dk.

En god erhvervsmægler er nøglen til en optimal handel

Med en erhvervsmægler fra Bunzel Erhverv, får du engageret og professionel bistand ved alle led i en ejendomshandel.

Overvejer du at investere i en udlejningsejendom, et hotel eller en restauration, kan vores erhvervsmæglere hjælpe dig med at indkredse dine muligheder.

Skal du sælge din virksomhed eller udlejningsejendom, ser vi først og fremmest på din ejendoms placering og størrelse såvel som den aktuelle og drift. På den baggrund kan vores erhvervsmæglere fastsætte en realistisk udbudspris, som sikrer dig et hurtigt salg og en maksimal pris.

Uproblematisk handel med en optimal økonomi

Særligt i restaurations- og hotelbranchen kan et forestående salg skabe uro og usikkerhed blandt personale, leverandører og samarbejdspartnere. Fuld diskretion er en selvfølge. Salg sker ofte til køber gennem vores netværk og kartotek helt uden annoncering.

Skal vi være din erhvervsmægler?

Kontakt erhvervsmægler Michael Bunzel på 4063 4788 eller post@bunzel.dk, og få mere at vide om, hvordan vi sikrer dig den bedst mulige handel. Så tager vi gerne en indledende snak med dig om dine muligheder. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.