Salgsliste

​Hotelmægler og restaurantmægler

Bunzel Erhverv er erhvervsmægler og har arbejdet som hotelmægler og restaurantmægler vest for Storebælt i over 30 år. Desuden formidler vi erhvervsejendomme og udlejningsejendomme.

En restaurantmægler og hotelmægler arbejder diskret

​Vi er, som hotelmægler og restaurantmægler, opmærksomme på, at handler kan kræve en vis diskretion af hensyn til samarbejdspartnere, kundekreds og medarbejdere. Derfor kan vi bestræbe os på at gøre et salg eller køb så diskret som muligt, og måske endda uden annoncering eller offentliggørelse.

Vi belyser først alle forhold og fastsætter en pris

​Den første opgave for en hotelmægler og restaurantmægler er at få belyst de forskellige forhold omkring virksomheden, herunder personale- og ansættelsesforhold. Der skal også tages stilling til andre indgåede forpligtelser og abonnementer samt eventuelle myndighedskrav. Dernæst skal vi sikre, at pris og udbudsvilkår bliver afstemt efter den aktuelle markedssituation, og der har vi, som hotelmægler og restaurantmægler, et indgående kendskab til markedsforholdene.

Se herunder, hvilke salgsemner, der er udbudt i øjeblikket eller ring (+45) 70268088 eller skriv på post@bunzel.dk, hvis du er interesseret i salgsemner, der ikke er udbudt offentligt.

Finansiering er ofte en væsentlig opgave ved et køb

​Banker, kreditforeninger og andre finansieringskilder er yderst tilbageholdende med långivning overfor flere brancher, herunder hotel- og restaurationsbranchen. Derfor vil det ofte være en væsentlig opgave for en hotelmægler og restaurantmægler at hjælpe med forslag til finansiering, og det kan ske, at sælger må være indstillet på at skulle deltage i finansieringen eller i risikoen.

Adgang til købere via en restaurantmægler og hotelmægler

​Vi råder over et større køberkartotek og et godt netværk grundet vores mange års erfaring. Derfor sker det ofte, at virksomheder kan sælges ganske diskret og uden nærmere offentliggørelse, og en mulig køber må påregne, at han eller hun skal dokumentere den fornøden kapital og de faglige forudsætninger for at kunne få specifikke oplysninger om et hotel eller en restaurant.

Hvis du ønsker hjælp af en hotelmægler og restaurantmægler, kan du ringe til os på telefon (+45) 70268088 eller skrive til os på post@bunzel.dk.

Se vores salgslister

Hotel og kro

Salgsliste over hotel og kro ejendomme.

Restaurant og café

Salgsliste over restaurant og café ejendomme.

Pub- og diskotek m.m.

Salgsliste over pub og diskotek m.m. ejendomme.

Andre salgsemner

Salgsliste over andre salgsemner.

Spanien

Salgsliste over ejendomme i Spanien.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.