Salg af café

Salg af restauranter og caféer

​Hos Bunzel Erhverv er vi et statsautoriseret mæglerfirma, der formidler salg af café og restauranter i Jylland og på Fyn.

En restaurant eller en café vil ofte have en omsætning på mellem 3 og 10 millioner kroner eksklusiv moms, og det er muligt af overtage driften af et mindre spisested for helt ned til 300.000 kroner.

VI FORMIDLER SALG AF CAFÉ OG RESTAURANT MED DISKRETION

​Vi formidler salg af restaurant og café, herunder en sandwichbar, en coffee-bar, en selskabsforretning, et køkken, catering eller enhver anden form for restaurant.

Ønsket om diskretion ved salg af restauranter betyder, at mange kroer, restauranter og caféer ikke bliver officielt annonceret i lokalområdet. Det kan der være forskellige årsager til, men megen offentlighed omkring et potentielt kommende restaurant salg eller café salg vil kunne føre til uro og usikkerhed i den daglige drift, herunder i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere.

Derfor råder vi over et omfattende kartotek med folk, der er interesseret i at købe. Kartoteket rummer samtidig en profil over deres ønsker, behov, egenskaber og økonomiske rammer. Vi kan endvidere gennemgå de forskellige finansieringsmuligheder sammen med en køber.

VI UDFØRER FORARBEJDET PROFESSIONELT

​Det er vigtigt med et grundigt forarbejde, så alle forhold vedrørende salg af café og restaurant kan blive godt belyst i salgsmaterialet. Derfor skal der udarbejdes en grundig analyse af virksomheden, herunder af:

  • Regnskab
  • ​Finansiering
  • ​Myndighedskrav
  • ​Overenskomst
  • ​Lejevilkår
  • ​Bygningsstand
  • ​Inventar

Det vil kunne forhindre uheldige overraskelser, misforståelser og uoverensstemmelser.

HØR MERE OM SALG AF RESTAURANT OG CAFÉ

Du kan få flere oplysninger i forbindelse med salg af restaurant og café ved at skrive til os på post@bunzel.dk eller ringe på telefon 70268088.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også kontakte os direkte på tlf. (+45) 70 26 80 88 eller mail post@bunzel.dk. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.